No menu items!
    HomeStandpuntenDemocratieBetrokkenheid en verbinding: Puur KH zet inwoners op de eerste plaats

    Betrokkenheid en verbinding: Puur KH zet inwoners op de eerste plaats

    Date:

    Waar inwoners, ondernemers, buurtbewoners of mensen die met opmerkingen zitten ook bij hun gemeenteraad terecht kunnen met hun vragen of opmerkingen. Inwoners Centraal. Puur KH wil de inwoners meer betrekken, een herkenbaar aanspreekpunt voor alle deelgemeenten en wijken. Een gemeentebestuur is een dienstverlener, respect moet dan ook centraal staan. Meer aandacht voor de Knokke-Heistenaars omdat onze inwoners het waard zijn!

    Puur KH wil dan ook manieren uitwerken waarop het debat wel de ruimte krijgt en goed gevoerd kan worden. Iedereen werkzaam ten dienste van de bevolking die hen een mandaat gegeven hebben worden geacht zich in te zetten voor alle inwoners. Puur KH zal deze verbintenis aangaan voor alle inwoners. Inwoner Centraal.